Artikkelarkiv
Nytt flygel og konsert i Brynekyrkja
Forutan kyrkjeorgelet har Brynekyrkja i alle år hatt eit piano ståande framme i koret. Det har gjort nytta, men organisten, Per Olav Egeland, har i mange år sakna eit flygel.
LES MEIR Publisert den 2018-05-08
Å gjøre noe for andre, gjør noe med deg!
Brynekyrkja søker nå flere frivillige medarbeidere. På vår profil på frivillig.no finner du kanskje en oppgave du ønsker å gå inn i. Å gjøre noe for andre, gjør noe med deg!
LES MEIR Publisert den 2018-05-07
Ernst Baasland i Brynekyrkja
Kveldsgudsteneste om håpet i korset
Ernst Baasland i Brynekyrkja
Sundag kveld 13.mai kjem Ernst Baasland til Bryne kyrkje.  Han rundar av våren sin kveldsgudstenesteserie:  Kva det betyr at Jesus døydde på eit kors.
LES MEIR Publisert den 2018-04-26
Kors på halsen - om unge og korset
Kveldsgudsteneste 15.april
Kors på halsen - om unge og korset
På sundag kjem familiearbeidar Åslaug Lindland i Nærbø, Varhaug og Ogna kyrkje og vil snakka om «Kors på halsen» - om korset som gjev identitet, tru og håp til barn og unge. Saman med "Millenium lovsangsteam" blir det ein kveld med viktig formidling og fellesskap både for unge og godt vaksne.
LES MEIR Publisert den 2018-04-09
Årsmøte og kirkemiddag 22. april
Etter gudstjeneste 22. april blir det årsmøte for Brynekyrkja i kyrkjestova. Det blir hoppeslott og aktiviteter for barna oppe i kirkerommet under årsmøtet.
LES MEIR Publisert den 2018-04-06
Elias Blix, nasjonsbyggjar og salmediktar
Ny stor kulturkveld av historielaget og soknerådet
Elias Blix, nasjonsbyggjar og salmediktar
Tysdag 27.februar kl.19 blir det ny salig blanding av føredrag, musikk og salmesong i Bryne kyrkje. Denne tysdagen står Elias Blix i fokus. Salmane hans. Historien om han og det han fekk bety som nasjonsbyggjar.
LES MEIR Publisert den 2018-02-19
Korset - avlyst eller umissande?
Kveldsgudsteneste med Torstein Jørgensen 18.februar
Korset - avlyst eller umissande?
Gjev tradisjonell teologi om korset framleis meining? spør professor ved VID, Torstein Jørgensen. Er klassisk korsteologi ein konstant i kyrkja si lære, eller bør han nytolkast for å gje livsmeining for moderne menneske?
LES MEIR Publisert den 2018-02-06
Kyrkjelydstur med tema Luther og Bach
6-13.september 2018, til byane der reformasjonen vaks fram:
Kyrkjelydstur med tema Luther og Bach
Påmeldingsfristen 20.mars nærmar seg! Bli med på tur med fellesskap, kunnskap og opplevingar om reformasjonen som forma Europa.
LES MEIR Publisert den 2018-01-09
Jul i Brynekyrkja 2017
Vi har gleden av å presentera eit bredt program av julekonsertar og arrangement i Brynekyrkja i år.
LES MEIR Publisert den 2017-11-22
Reformasjonsfinale med "verdighet"
På kveldsgudsteneste sundag 19.november vert reformasjonsjubileet hausten 2017 avslutta med temaet «Menneske er ikkje til sals». Føredraget for kvelden er ved Jørn Lemvik. Time kulturskule deltek både med musikk og eigenproduserte drama knytta til artiklar i FN sin barnekonvensjon.
LES MEIR Publisert den 2017-11-09
Julemesse 25.11.2017
Siste laurdag i november er eit av høgdepunkta i året i Bryne kyrkje! Julemessa er årets store dugnad for barne- og ungdomsarbeidet i kyrkjelyden. 25% av pengane som kjem inn går til kyrkjelyden sitt misjonsprosjekt for Den Norske Israelsmisjon.
LES MEIR Publisert den 2017-11-03
Kom nåden til Jæren?
Reformasjonsjubileet i Time startar på sundag, med kveldsgudsteneste i Brynekyrkja. Prost Kjetil Aano, som har vore sentral i å leggja til rette for reformasjonsmarkering i bispedømmet, held føredrag og spør om nåden kom til Jæren?
LES MEIR Publisert den 2017-08-22
KAMPANJE: NYTT FLYGEL
Bryne kyrkje er godt eigna til konsertar, kulturopplevingar og arrangement. Lenge har me sakna eit konsertflygel, og no er tida inne for å gjera noko!
LES MEIR Publisert den 2017-06-22
Julevandringer i Bryne kyrkje
Fleire hundre ungar har fått oppleve juleevangeliet gjennom ei vandring mot Betlehem dei siste vekene. Alle barnehagane på Bryne blir invitert og alle kjem på julevandringane, som har blitt ein god tradisjon i førjulstida.
LES MEIR Publisert den 2016-12-08
Jærdagsgudsteneste – felleskyrkjeleg og folkeleg
«Vil du ha kaffi eller saft? Eit wienerbrød til?» Små og store hender får krus i eine hånda og gjærbakst i den andre. Det summar og myldrar på torjå. Gudshusa i Time står tome på jærdagssundagen. Kyrkjeaktive og kyrkjesjeldnare finn kvarandre på torjå. Kristne kyrkjer og forsamlingar går saman om fellesgudsteneste på Jærdagen. Sundag 29.mai kl.11.
LES MEIR Publisert den 2016-05-10
Konfirmant 2017
Enten du trur, tvilar eller berre er nysgjerrig, er du velkommen til konfirmasjon i kyrkja. Påmeldinga opna fredag 20. mai.
LES MEIR Publisert den 2016-05-04
mCASH
Gje ei gåve med mobilen
mCASH
Mange gjer fast via AvtaleGiro til Brynekyrkja, men det er også mogleg å gje ei pengegåve. Dette kan du gjer på ulike måtar. Uansett korleis du velg å gje, din gåve er svært viktig for at vi kan bety ein forskjell for barn og unge på Bryne
LES MEIR Publisert den 2016-04-27
Kvinne forum tysdag 10.mai
Monika Grødem Mageland kjem og skal snakka om « Å tru på Gud, midt i sjukdom».
LES MEIR Publisert den 2016-04-27
Årsmøte og kyrkjemiddag
Bryne sokneråd arrangerer årsmøte i Bryne kyrkje sundag 17. april rett etter gudsteneste.
LES MEIR Publisert den 2016-03-18
FOKUS MIDTØSTEN
Det Norske Misjonsselskap - Fokus i Midtøsten
FOKUS MIDTØSTEN
Midtøsten er i moderne tid blitt stadig mer lukket for det kristne budskapet. Gjennom støtte til bl. a. kristen mediasatsing og menneskerettighetsarbeid er vi med på å tenne håp. NMS har vært engasjert i Midtøsten siden 1990. Brynekyrkja støtter tre ulike prosjekt NMS har i Midstøsten.
LES MEIR Publisert den 2016-02-09
 

- DEN OPNE FAMNS KYRKJE

Ei kyrkje for gode relasjonar, raus i sitt mangfald, tydeleg i si retning
Powered by Cornerstone