Artikkelarkiv
Formidabel teneste i Brynekyrkja
Takk til klokkar, kyrkjetenar og kyrkjelydsutviklar!
Formidabel teneste i Brynekyrkja
Når september 2019 er over, er ein markert epoke over. 3 tilsette takkar for seg: Bjørn Inge Hauge, Gunhild Lande og Leif Andenes. Dei skal takkast på dei to siste gudstenestene i september. Mange vil nok nytta høvet til å gje dei eit varmt håndtrykk og gode ord
LES MEIR Publisert den 2019-09-10
Ung i Time
Kveldsgudsteneste Bryne kyrkje 29.sept
Ung i Time
Det gode samarbeidet med Time kommune om «Folkehelse» får ny kveldsgudsteneste sundag 29.september. Denne gongen er temaet «Ung i Time». Prosjektleiar Asle Steinbru, ungdomsleiar Elisabeth Sandve Følgesvold og Lye ungdomskor - Lukas - deltek.
LES MEIR Publisert den 2019-09-10
"Mysterie i trua er stort..."
Bibelkveldar i Brynekyrkja
"Mysterie i trua er stort..."
Denne hausten vil me ha fokus på trua som mysterium på Bibelkveldane i Brynekyrkja. Me vil gå inn i dette ut frå ulike vinklar, og klargjera hovedtema gjennom to innlegg kvar kveld.
LES MEIR Publisert den 2019-06-25
Konfirmant 2020
Enten du trur, tvilar eller berre er nysgjerrig, er du velkommen til konfirmasjon i kyrkja.
LES MEIR Publisert den 2019-05-16
Jærklang og Venche Gya i Brynekyrkja
Sundag 12.mai i Bryne kyrkje avsluttar kveldsgudstenesteserien «Gull i det som brast». Gle deg til sang av Jærklang og møt vår lokale kunstnar Venche Gya sine tankar knytta til maleria sine, og forteljing frå livet om noko som vart til hjelp.
LES MEIR Publisert den 2019-05-06
  Fasteaksjonen 2019 – Gi et liv med vann!
844 millionar menneske mangler tilgang til rent vann. Tema for Fasteaksjonen 2019 handler om Kirkens Nødhjelp sitt arbeid med vann og sanitær i utsette områder rundt om i verden. Tirsdag 8. mars kommer konfirmanter og konfirmantforeldre rundt på dørene i hele Time for å samle inn penger til årets Fasteaksjon. Ta vel imot dei når dei kjem!
LES MEIR Publisert den 2019-04-03
Gudstenester i påsken
Velkommen til gudstenester i påsken.
LES MEIR Publisert den 2019-04-01
Liv Fevang og John Josefsen i kyrkja
Kveldsgudsteneste 31.mars
Liv Fevang og John Josefsen i kyrkja
Det er ALLTID for tidlig å gi opp! Det går an å bli glad igjen! Liv Breivikås Fevang deler frå sine livserfaringar 31.mars i kveldsgudstenesteserien «Gull i det som brast».
LES MEIR Publisert den 2019-03-13
Kulturkveld i Bryne kyrkje 22. januar
Foredrag ved Ernst Baasland: "Kristendommen sett frå Arne Garborg si sidelinje" Foredrag ved Tora Aasland: "Arne Garborg som nasjonsbyggjar".
LES MEIR Publisert den 2018-12-20
Jul i Brynekyrkja 2018
Det viktigaste vi gjer i julehøgtida er å fortelja den vakraste historia som finns – Evangeliet om den allmektige Gud som kjem nær oss, som barnet i krybba. I Brynekyrkja har vi eit variert program for høgtida, og du er velkomen til å delta i gudstenester, konsertar og juletrefest.
LES MEIR Publisert den 2018-12-10
Leif Andenes med band - les og spelar jula inn
Laurdag 22. desember kl. 19.30 er det tid for å setja seg ned i Bryne kyrkje.
LES MEIR Publisert den 2018-12-05
Flyktningar og møte som set spor
Kveldsgudsteneste 18.november
Flyktningar og møte som set spor
På sundagskvelden deler Ivar Johannessen av sine inntrykk frå møte med flyktningar, som har sett spor.  Og eit møte med vårt samfunn som har sett spor i ein flyktning. 
LES MEIR Publisert den 2018-11-13
Julemesse i Brynekyrkja
Lørdag 24. november er det tid for heile Bryne kyrkjelyd si julemesse. Eit stort dugnadsprosjekt som mange har jobba fram mot gjennom heile året. Det er kjekt å få til julemessa i lag! Alle bidrag er viktige, anten det er med gevinstar, kaker, loddsalg og alle praktiske ting som må gjerast.
LES MEIR Publisert den 2018-11-12
Inntrykk frå ledsagerprogram i Betlehem
Kveldsgudsteneste 21.oktober kl.19
Inntrykk frå ledsagerprogram i Betlehem
Brynekyrkja sin kveldsgudstenesteserie «Møte som set spor» får førstkomande sundag forteljingar og inntrykk frå Vestbredden/Palestina. Jon Aarsland vil fortelja frå ein 3 månadar lang observatørpost i Betlehem.
LES MEIR Publisert den 2018-10-15
Inntrykk frå Sør-Amerika
Kveldsgudsteneste sundag 23.september
Inntrykk frå Sør-Amerika
Nytt "Møte som set spor" i kveldsgudstenesta på sundag. Tonje Vilberg Bjerkreim - diakon i Gjesdal - kjem med inntrykk frå Equador, der ho har vore utsending for Misjonsalliansen. Ho fortel om barn ho har møtt, og fokuserer på ein Gud som hjelper.
LES MEIR Publisert den 2018-09-19
Inspirasjonskveld for ungdom
Brynekyrkja ønsker å kunne gje eit godt tilbod til ungdom.
LES MEIR Publisert den 2018-09-05
Å møta menneske der dei er
Kveldsgudstenesteserien startar
Å møta menneske der dei er
Sundag kveld  26 .august startar ny kveldsgudstenesteserie i Bryne kyrkje. Serien er kalla «Møte som set spor». Først ut i serien er Brit Signe Fuglestad og fokus er på inntrykk frå Afrika. Me får viktige forteljingar om møte med menneske i andre deler av verda, og om livsforandring som har gjort inntrykk og kan berøra til tru og handling.
LES MEIR Publisert den 2018-08-16
Nytt flygel og konsert i Brynekyrkja
Forutan kyrkjeorgelet har Brynekyrkja i alle år hatt eit piano ståande framme i koret. Det har gjort nytta, men organisten, Per Olav Egeland, har i mange år sakna eit flygel.
LES MEIR Publisert den 2018-05-08
Å gjøre noe for andre, gjør noe med deg!
Brynekyrkja søker nå flere frivillige medarbeidere. På vår profil på frivillig.no finner du kanskje en oppgave du ønsker å gå inn i. Å gjøre noe for andre, gjør noe med deg!
LES MEIR Publisert den 2018-05-07
Ernst Baasland i Brynekyrkja
Kveldsgudsteneste om håpet i korset
Ernst Baasland i Brynekyrkja
Sundag kveld 13.mai kjem Ernst Baasland til Bryne kyrkje.  Han rundar av våren sin kveldsgudstenesteserie:  Kva det betyr at Jesus døydde på eit kors.
LES MEIR Publisert den 2018-04-26
 

- DEN OPNE FAMNS KYRKJE

Ei kyrkje for gode relasjonar, raus i sitt mangfald, tydeleg i si retning
Powered by Cornerstone