Korttidsmisjon - sommeren 2015

Korttidsmisjon - sommeren 2015

Av: Bjørn Inge Hauge
Publisert: 24. April 2015
Er du i alderen alderen 18 - 40 år? Nå har du mulighet til å få være med på noe stort, internasjonalt og voksende - en unik misjonopplevelse!

En av NMS sine samarbeidspartnere i Hongkong, Cell Church Mission Network (CCMN), har drevet med korttidsmisjon til Asias nasjoner siden 1997. Nå ønsker vi å benytte oss av samarbeidet for å få unge voksne ut på misjonsfeltet - jobbe sammen med andre nasjoner og andre kulturer og vokse med Gud!

Sommeren 2013 ble 302 unge voksne sendt ut fra Hongkong - fordelt på 25 team til 15 land med en gjennomsnittsalder på 23 år! I 2014 reiste 297 deltakereut fra Hongkong! Dette er et arbeid og konsept som vokser. Her var det kristne fra Hongkong, Japan, USA, Filippinene, Taiwan, Canada, Brasil, India og Norge.

Sommeren 2015 ønsker vi at Norge er godt representert på teamene! Allerede har flere nordmenn vært i kontakt for neste sommer.

Her får du muligheten til å tjene en lokal menighet i et annet land, og få internasjonal erfaring og kanskje venner for livet.

Velg deg et land/team og medfølgende arbeidsoppgaver ved registreringen som er åpen fra 3.mars-6.juni..
Bli med til Hongkong til sommeren, møt teamet ditt, bli kjent, trent, inspirert og utsendt med ditt internasjonale team til ditt valgte land i løpet av 3 dager!

7-8 dager etterpå ankommer du Hongkong igjen for erfaringsutveksling/debriefing - før du reiser inspirert hjem til Norge - mange opplevelser rikere til fordel for deg og din lokale menighet.

 

Les mer på nms.no

INFOBROSJYRE OM OPPHOLD OG REISE

Fleire sakar:
I for store sko
Temakveld om sorg med Øystein Kindervaag, kjent fra #Gultår i Aftenbladet. Torsdag 19.april kl 19.30 i Bryne kirke
LES MEIR | 15. Mars 2018
Bibekveldar i Brynekyrkja - Høyr undervisninga
Fekk du ikkje med deg bibelkveldane i februar? Opptak av desse er nå tilgjengelege på nett!
LES MEIR | 07. Mars 2018

Kva skjer?
Les også:
Seksuelle krenkelser i Den norske kirke
Gjennom #metoo-kampanjen har det den siste tiden blitt avdekket et omfang av seksuell trakassering som opprører oss. Det er nulltoleranse for seksuelle krenkelse i Den norske...
LES MEIR | 17. Januar 2018
Pilegrimskveld med Eivind Skeie
Eyvind Skeie - salmeskrivar, forfattar og teolog kjem til Brynekyrkja, sundag 08.04.2018, kl. 19.00.
LES MEIR | 15. Januar 2018

- DEN OPNE FAMNS KYRKJE

Ei kyrkje for gode relasjonar, raus i sitt mangfald, tydeleg i si retning
Powered by Cornerstone