Fasteaksjonen 2019 – Gi et liv med vann!

Fasteaksjonen 2019 – Gi et liv med vann!

Publisert: 03. April 2019
844 millionar menneske mangler tilgang til rent vann. Tema for Fasteaksjonen 2019 handler om Kirkens Nødhjelp sitt arbeid med vann og sanitær i utsette områder rundt om i verden. Tirsdag 8. mars kommer konfirmanter og konfirmantforeldre rundt på dørene i hele Time for å samle inn penger til årets Fasteaksjon. Ta vel imot dei når dei kjem!

For Hawo, Halimo og alle de andre andre i flyktningleirene i Garowe, Somalia betyr rent vann forskjellen mellom liv og død. Mange må flykte på grunn avklimaet som endrer seg, regnet faller ikke lenger. Barn som Hawo har mistet alt, men har fremdeles håp, skapt av en brønn med rent vann og en drøm om å bli sykepleier en dag. Fortsatt mangler 884 millioner mennesker rent vann, og det er flere mennesker som dør av mangel på rent vann enn i krig og konflikt. For 200 kr kan du gi et menneske varig rent vann, og håpet tilbake.

Rent vann redder liv, rent vann forandrer liv!

  Fasteaksjonen 2019 – Gi et liv med vann!

Sammen forandrer vi verden, ett liv om gangen. Gi et liv med vann!

 

Fleire sakar:
Di stemme tel!
Tid og stad for førehandsrøysting til Kyrkjevalet
Di stemme tel!
Er du ein av dei 3,7 millionane som er medlem i Den norske kyrkja? Då er stemma di viktig i Kyrkjevalet! Når du stemmer, gir du ein tommel opp til den lokale kyrkjelyden...
LES MEIR | 29. Mai 2019
Kandidatliste kyrkjelydsval 2019
Kyrkjevalet
Kandidatliste kyrkjelydsval 2019
Bryne sokneråd
LES MEIR | 08. Mai 2019

Kva skjer?
Les også:
Folkehelse i kyrkje og kommune
Kveldsgudstenesteserie i Brynekyrkja hausten 2019
Folkehelse i kyrkje og kommune
Under bispevisitasen i desember 2018 kom det mykje skrøyt for samhandlinga mellom kyrkja og kommunen i Time.  Biskopen utfordra til å «halda på den gode kontakten med kommunen,...
LES MEIR | 03. Juli 2019
"Mysterie i trua er stort..."
Bibelkveldar i Brynekyrkja
"Mysterie i trua er stort..."
Denne hausten vil me ha fokus på trua som mysterium på Bibelkveldane i Brynekyrkja. Me vil gå inn i dette ut frå ulike vinklar, og klargjera hovedtema gjennom to innlegg kvar kveld.
LES MEIR | 25. Juni 2019

- DEN OPNE FAMNS KYRKJE

Ei kyrkje for gode relasjonar, raus i sitt mangfald, tydeleg i si retning
Powered by Cornerstone