Fasteaksjonen 2019 – Gi et liv med vann!

Fasteaksjonen 2019 – Gi et liv med vann!

Publisert: 03. April 2019
844 millionar menneske mangler tilgang til rent vann. Tema for Fasteaksjonen 2019 handler om Kirkens Nødhjelp sitt arbeid med vann og sanitær i utsette områder rundt om i verden. Tirsdag 8. mars kommer konfirmanter og konfirmantforeldre rundt på dørene i hele Time for å samle inn penger til årets Fasteaksjon. Ta vel imot dei når dei kjem!

For Hawo, Halimo og alle de andre andre i flyktningleirene i Garowe, Somalia betyr rent vann forskjellen mellom liv og død. Mange må flykte på grunn avklimaet som endrer seg, regnet faller ikke lenger. Barn som Hawo har mistet alt, men har fremdeles håp, skapt av en brønn med rent vann og en drøm om å bli sykepleier en dag. Fortsatt mangler 884 millioner mennesker rent vann, og det er flere mennesker som dør av mangel på rent vann enn i krig og konflikt. For 200 kr kan du gi et menneske varig rent vann, og håpet tilbake.

Rent vann redder liv, rent vann forandrer liv!

  Fasteaksjonen 2019 – Gi et liv med vann!

Sammen forandrer vi verden, ett liv om gangen. Gi et liv med vann!

 

Fleire sakar:
Gudstenester i påsken
Velkommen til gudstenester i påsken.
LES MEIR | 01. April 2019
Sett ditt preg på kyrkja di
Det er kyrkjeval (8. og) 9. september 2019. Kanskje du skal stille til val? Du er invitert til å vere med på å skape kyrkja i framtida!
LES MEIR | 06. Mars 2019

Kva skjer?
Les også:
 Diakon i Time - 100 % fast stilling
Vi har ledig 100% fast stilling som diakon og søkjer etter ein person som kan leie det diakonale arbeidet i dei tre sokna på ein god måte i åra framover.
LES MEIR | 09. April 2019
Dåpsskule i Brynekyrkja
LES MEIR | 11. April 2019

- DEN OPNE FAMNS KYRKJE

Ei kyrkje for gode relasjonar, raus i sitt mangfald, tydeleg i si retning
Powered by Cornerstone